Custom flow engineering

Custom flow engineering

Custom flow engineering

Blijf in de flow terwijl je volledig wordt ontzorgd met plug-&-play oplossingen op maat.

Wil je je toeleggen op je kernactiviteiten? Niet de nodige expertise of de juiste mensen in huis om zelf een meting op te stellen?

Met onze custom flow diensten verleg je de focus terug op jouw core business, terwijl Flowcor je volledige meting voor zijn rekening neemt. In nauw overleg met jou, onze leveranciers en partners, leveren we kant-en-klare flow skids op maat. Na een behoefteanalyse, ontzorgen we je volledig op vlak van de aansturing en regeling. Je kan de oplossing aansluiten en meteen beginnen met meten. 

Vraag informatie aan
Assistentie

Assistentie

Assistentie

Reken op onze ondersteuning bij de plaatsing, opstart en (her)configuratie.

Een helpende hand nodig bij de ingebruikname van je flowmeter? Een vlotte opstart verzekeren of je flowbereik opnieuw instellen?

De assistentie service van Flowcor staat klaar met de nodige expertise en ondersteuning voor de opstart en configuratie van je meetinstrument. We komen ter plaatse om je te helpen bij de installatie en stemmen de flowmeter af op jouw meetvereisten. Maar ook daarna bieden we support om flowbereiken opnieuw in te stellen, troubleshooting bij problemen of begeleiding bij het verplaatsen van je installatie. 

Vraag informatie aan
Service & kalibratie

Service & kalibratie

Service & kalibratie

Onze onderhoud en kalibratie services verzekeren jouw productie in alle omstandigheden.

Treedt er een afwijking op of moet er hardware worden aangepast? Moeten er onderdelen worden vervangen of kamp je met een defect?

Je flowmeter is vaak onderhevig aan trillingen, vocht, vervuiling en temperatuurschommelingen. Met Flowcor haal je een partner in huis die afwijkingen, aanpassingen, vervangingen en defecten kan opvangen. We lossen problemen zo veel mogelijk ter plaatse op, zonder je werking te verstoren. Maar indien nodig, schakelen we ook met de leverancier om onderdelen te vervangen of je instrument op te sturen voor een snelle herstelling.

Vraag informatie aan
Verhuur

Verhuur

Verhuur

Dankzij onze verhuurdienst heb je snel toegang tot meetoplossingen voor korte termijnen.

Zoek je een professionele flowmeter voor een korte periode? Heb je nood aan een kwalitatief meetinstrument zonder grote investering?

Dankzij de uitstekende samenwerking met onze leveranciers kan je bepaalde flowmeters in het assortiment huren. Bij complexe metingen kan je opteren voor onze assistentie service, zodat we je ter plaatse begeleiden en ondersteunen bij de installatie van het toestel. Een toestel huren kan reeds vanaf 1 dag, inclusief een uitgebreid meetrapport achteraf. Een flexibele oplossing voor debiet-, concentratie- en energiemeting op korte termijn!

Vraag informatie aan