Tot 1995 werkte Bronkhorst in België samen met een Vlaamse en een Waalse distributeur. Die partijen konden het niet goed met elkaar vinden, wat tot de nodige spanningen en ergernis leidde. Wij, Teus Bruggeman (Commercieel Directeur) en Wout van ’t Wel (Hoofd Verkoop Binnendienst) vonden daarom dat het beter zou zijn om een andere partner in België te zoeken, die verantwoordelijk zou worden voor heel België en Luxemburg. In 1994 kwamen we in contact met dhr Cools Senior van Flowcor. Wout bezocht Flowcor op de Instrurama beurs in België en hield daar een positief gevoel aan over. Jean Cools stond echter op het punt om met pensioen te gaan en wij besloten dat het beter zou zijn om het besluit tot samenwerking uit te stellen, tot we kennis konden maken met zijn opvolger. In maart 1995 werd bekend gemaakt dat André Janssen de taak van Jean Cools zou overnemen. Bij het eerst volgende contact tussen Teus Bruggeman, Wout van’t Wel en André Janssen hadden wij het vertrouwen dat Flowcor een goede partner voor Bronkhorst zou zijn en werd de knoop doorgehakt. Flowcor werd de distributeur voor België en Luxemburg. In de beginjaren was er vooral contact met André Janssen, Erik de Maeyer, Walter Van Eyck, Frank Cools, Ralph Mertens, Sven van Acker en Dominique François.

Wat volgde was een succesvolle samenwerking, waarbij Flowcor zich ontplooide als een volwaardige distributeur met gedegen kennis van onze producten en toepassingen. In de afgelopen 25 is veel veranderd: nieuwe producten, nieuwe klanten en nieuwe collega’s, maar de samenwerking is duurzaam gebleken. Wij werken nog steeds met veel plezier samen met Flowcor en hopen dat deze samenwerking nog vele jaren stand zal houden.

Ontdek de Bronkhorst flowmeters


Als dé Bronkhorst verdeler bij uitstek voor de Belgische en Luxemburgse markt, heeft Flowcor de producten en kennis in huis om jou te helpen bij je keuze.

Ontdek de Bronkhorst flowmeters