In 2000 werd Walter General Manager van Gefran Benelux en werd hij verantwoordelijk voor de twee divisies waaruit de firma bestaat: divisie Gefran en divisie Flowcor. Hij bleef al die tijd ook Sales Manager van onze Flowcor divisie en werkte daarvoor al 17 jaar in sales en service.
Zijn kennis en passie voor het vak, alsook zijn humor en energie hebben altijd een fantastische meerwaarde geleverd bij klanten en collega’s. Walter heeft zich altijd ingezet om de fundamenten van ons bedrijf steeds verder te verstevigen. Daar kunnen wij nu met een gerust gevoel verder op bouwen.

Vanaf 3 april 2023 draagt Walter de fakkel over aan Koen Vermeren. Koen werkt al meer dan 10 jaar bij Gefran Benelux en zal nu de rol van General Manager op zich nemen. Walter en Koen vormen al enige tijd een tandem om de overdracht zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Na 40 jaar dienst wordt het wennen om Walter niet meer te zien op de werkvloer, maar we gunnen hem van harte zijn pensioen!

De leiding van de Flowcor divisie wordt vanaf nu een duo-management :

Nicky Pollet wordt Sales Manager en Steven Robeyn wordt Inside Sales Manager.
Beide collega’s werken respectievelijk meer dan 15 en meer dan 10 jaar bij ons en zijn vertrouwd met de werking en de mensen binnen onze organisatie.
Gefran Benelux is verheugd om beroep te kunnen doen op de opgebouwde expertise van beide heren. Met de ondersteuning van alle Flowcor collega’s zijn wij ervan overtuigd dat de succesvolle samenwerking met klanten en leveranciers gegarandeerd blijft.

Aan de organisatie van de Gefran divisie wijzigt er niets. Sales Manager Johnny Verbiest, gesteund door zijn team, vervult reeds 24 jaar met volle overgave deze taak.

Het ga je goed Walter!
Het Flowcor team