Structuur van ons bedrijf

Flowcor is een divisie van Gefran Benelux. 
Naast Flowcor hebben we nog een 2de divisie : de Gefran divisie

Flowcor divisie
De Flowcor divisie is gespecialiseerd in het meten en regelen van debieten van gassen, vloeistoffen en stoom in uiteenlopende industriële toepassingen.
Naast debiet, behoren ook parameters zoals druk, densiteit, viscositeit, concentratie en temperatuur tot ons werkgebied.
Bovendien berekenen de juiste componenten en ontwikkelen maatoplossingen op vlak van automatisatie, constructie en bekabeling.hebben we ook de Gefran-divisie. 

Gefran divisie 
De Gefran divisie verdeelt de producten van het eigen merk zoals sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur en positie alsook componenten voor de automatisatie zoals PID-regelaars, solid state relais en vermogenregelaars.

Gefran Benelux is een stabiel bedrijf met een aangename en open cultuur waar aandacht wordt geschonken aan iedere medewerker afzonderlijk.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Inside Sales Engineer voor een voltijdse betrekking in ons kantoor in Olen.
Je bent verantwoordelijk voor :

  • het maken en opvolgen van offertes
  • het geven van technische ondersteuning en advies. Hiervoor werk je nauw samen met onze Sales Engineers en onze leveranciers. 
  • Je komt rechtstreeks in contact met technische klanten in diverse industrieën.

Je komt terecht in een dynamisch team. Er wordt voor jou een interne opleiding voorzien. Deze opleiding wordt door onze collega's en onze de leveranciers gegeven. Hierna kan er op korte termijn en naargelang interesse snel doorgegroeid worden naar een functie met meer vrijheid en verantwoordelijkheid (hetzij technisch hetzij commercieel).

Misschien zoeken we jou!


 Profiel
- Bachelor of Master in technische richting
- Commerciële feeling is een troef
- Zeer goed in Nederlands en Engels (communicatie met leveranciers), basis Frans
- Communicatief vaardig
- Analytisch en oplossingsgericht

ZIn om ons team te vervoegen?

Mail of bel ons