Events 2021 uitgesteld

De onzekere Corona situatie biedt momenteel weinig perspectief voor beursorganisatoren. Easyfairs heeft dan ook beslist om de M+R van 24 & 25 maart 2021 alsook de Maintenance van 28 & 29 april 2021 te verplaatsten naar 23 & 24 maart 2022.

Er zullen nu 3 beurzen doorgaan op hetzelfde moment :

  • Maintenance
  • M+R
  • Pumps&Valves

Flowcor neemt deel aan M+R in 2022

Flowcor, division of Gefran Benelux, zal op 23 & 24 maart 2022 deelnemen aan de M+R.

M+R is een 2-jaarlijks event dat alle belangrijke ontwikkelingen in het domein van procesinstrumentatie verzamelt. Het is het grootste Benelux event rond dit thema.
Om de toenemende complexiteit van installaties en onvoorziene omstandigheden in het proces optimaal te blijven beheren, is het van levensbelang om de productie via de juiste instrumentatie continu op te volgen.

In afwachting van onze deelname aan de volgende editie, houden we u ondertussen graag digitaal verder op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons assortiment. Check regelmatig onze nieuwe website of volg ons op LinkedIn: onze laatste nieuwigheden, waardevolle tips en cases wanneer en waar het u past.

Liever rechtstreeks contact met een Flowcor Sales Engineer?


Dat kan met een afspraak of via een remote call op Teams of Skype. Contacteer ons vrijblijvend via e-mail op info@flowcor.be, telefonisch via +32 14 24 81 81 of via het contactformulier op de website. 

Maak een vrijblijvende afspraak